Beste online schrijfcursussen voor boek schrijven

Het belangrijkste is dat je begint met schrijven. Schrijfcursussen kunnen je helpen met een stok achter de deur, het opbouwen van een schrijfgewoonte en alle tips en trucs die jij nodig hebt om beter te worden in schrijven. Bijvoorbeeld als je een boek wilt schrijven, een kort verhaal of een essay.

Online schrijfcursus zonder feedback op tekst

  1. Leer van de beste schrijvers ter wereld bij Masterclass. Denk aan: Margaret Atwood, James Patterson, Dan Brown, David Sedaris en Roxane Gay.
  2. Deze Nederlandse online schrijfcursus baseert zich gedeeltelijk op wetenschap en psychologie, en je krijgt een handboek en schrijftool.
  3. Met deze online schrijfcursus leer je een kort verhaal schrijven.


Online schrijfcursus met feedback op tekst

  1. Voor jonge schrijvers heeft de Writer’s Guide fijne schrijfgroepjes waarbij je leert en feedback krijgt. Offline in Rotterdam, of online.
  2. Schrijfcafé van schrijver Jan van Mersbergen. Ieder jaar zijn er vier reeksen waarbij je je kunt aanmelden voor de groep.

Jouw boek in de boekhandel? Volg de online schrijfcursus.

✔️ No-nonsense online schrijfcursus. Schrijf je plot, personages en kweek je schrijfspier.
✔️ Unieke kennis over schrijfgewoonte, leer slim herschrijven, leer hoe creativiteit in je hersenen werkt en andere bewezen theorieën.
✔️ BONUS t.w.v. 25,00 Handboek en schrijftool Mastersheet (mijn geheim waarmee ik 2 romans publiceerde bij een grote uitgeverij) ✨ voor o.a. plot-, proefpersoon- en personagemanagement

6 videolessen, 141 pagina’s, 1 schrijftool en 10 jaar schrijfervaring en wetenschappelijke kennis. 

ONLINE SCHRIJFCURSUS ➤ ✍️ Boek schrijven & schrijver worden

⬆️ 100 schrijvers gingen je al voor.

(tijdelijk afgeprijsd)

1 Reactie

  1. […] Bezig te zijn met dingen rondom schrijven (lees een boek over schrijven, of volg een van de beste online schrijfcursussen) […]

Reacties zijn gesloten.