Als schrijver heb je feedback nodig om te groeien en om je verhaal of boek te verbeteren. Misschien heb je last van writer’s block, mis je nog een plot, of heb je niet genoeg motivatie. Je wilt ook feedback op de structuur van je tekst, een stok achter de deur en misschien een spelfout hier en daar verwijderen. Hulp van iemand ‘uit de schrijverswereld’ kan jou en je tekst naar een volgend niveau tillen.

* exclusief btw voor NL ondernemers

Ik werk slechts met 3 schrijvers tegelijkertijd, reageer daarom vlug.

Het feedbackdocument

Je schrijfcoach:

Ik schrijf al meer dan vijf jaar bij een grote uitgeverij (bekend van schrijvers als Simone van der Vlugt en Herman Koch). Mijn debuut stond op de shortlist voor de Hebban Debuutprijs en mijn tweede roman kreeg een tweede druk en verscheen in veel media (AD, Telegraaf, Parool, radio).

Ik heb jarenlang ervaring met feedback geven en lesgeven (o.a. schrijversacademie, DPG/Sanoma, Schrijvenonline, Verzin, Creatiefschrijven.be).

Mijn niche is schrijven over trauma, rouw, en vooral in de vorm van korte verhalen of literaire fictie. Ook ben ik gedragsexpert en probeer ik advies te geven op basis van wetenschap, psychologie, ervaringen van mij of andere schrijvers. Nooit zal ik je vertellen hoe je iets moet doen; ik probeer je alleen te inspireren.

Over schrijfcoaching.

Schrijfcoaching volgens anderen:

Online kennismaken ☕. We bespreken jouw boek en plannen.

Laten we beginnen.

Stel nou dat je nog niet klaar bent voor 1-op-1 schrijfcoaching of manuscriptbegeleiding, dan heb ik ook nog een betaalbare online schrijfcursus voor het schrijven van een boek gemaakt met alles wat ik had willen weten toen ik 10 jaar geleden begon met schrijven en nog niet bij een grote uitgeverij zat. Doe wat bij jou past, maar hoe dan ook: schrijf jouw verhaal, dat is belangrijk.