Wat is Schrijfslim.academy? In de basis is het een Instagram-account waarop ik iedere vrijdag een schrijftip deel.

Niet zomaar een schrijftip, want die zijn er al genoeg, maar een schrijftip gebaseerd uit gedragswetenschap of van een bekend filosoof of psycholoog.

Omdat er al te veel schrijftips zijn die zeggen: doe wat lekker voelt, doe wat makkelijk is.

Ik was zelf op zoek naar wetenschap, data en bewezen theorieën. Wat ik vind deel ik met jou.

  • Het eerste wat ik deelde was mijn ‘geheim’ om een boek te schrijven. Om alles te structureren en op een rijtje te houden: de Mastersheet schrijftool.
  • Maar met zo’n schrijftool alleen kom je er niet. Je hebt ook informatie nodig over hoe je personages en plot opbouwt. Hoe je een schrijfgewoonte voor jezelf creëert en hoe je je hersenen inzet om creatief te schrijven en optimaal te herschrijven. Daarom heb ik een Handboek gemaakt + die Mastersheet schrijftool. 👇

✔️ No-nonsense ebook voor beginnende schrijver.
✔️ Unieke kennis over schrijfgewoonte, leer je hersens optimaal gebruiken m.b.v. een Nobelprijswinnaar en andere theorieën.
✔️ Inclusief schrijftool Mastersheet ✨ voor o.a. plot-, proefpersoon- en personagemanagement.

137 pagina’s, 10 jaar schrijfervaring en wetenschappelijke kennis in één boek. NU: 50% lanceringskorting!

Je leert het belangrijkste om een boek te schrijven: een schrijfgewoonte opbouwen. Je denkt je plot uit en schept personages. Wanneer je herschrijft weet jij straks hoe je je hersenen optimaal gebruikt en welke werkwijze uitgeverijen hanteren. Met de schrijftool organiseer je alles: van to do’s tot proeflezers.

HANDBOEK + SCHRIJFTOOL✍️ Je boek schrijven & schrijver worden