Iedere schrijver heeft feedback nodig. Dat is hoe je leert, hoe je groeit en hoe je je verhaal verbetert. Jij wilt dat je boodschap overkomt. Je wilt leren waar je staat en hoe je kunt groeien als schrijver. Je wilt ook gewoon feedback op structuur van je tekst en misschien een spelfout hier en daar verwijderen.

Natuurlijk wil je feedback van iemand ‘ uit de schrijfwereld’ die ervaring heeft met schrijven (check! – 5+ jaar ervaring bij grote uitgeverij bekend van Simone van der Vlugt en Herman Koch) met feedback geven (check! – jarenlang heb ik feedback gegeven op teksten) en met lesgeven (check! – bij de Schrijversacademie, Sanoma en Totaal.be). Ook heb ik speciale ervaring met schrijven over trauma, korte verhalen en literaire fictie. Ik probeer adviezen te baseren op wetenschap, psychologie, eigen ervaringen of hoe andere schrijvers dit doen. Ik zal je nooit vertellen hoe je iets moet doen; ik zal je alleen proberen te inspireren en vooruit te brengen op een manier die bij jou past.

1-op-1 schrijfcoaching: aandacht voor jou en je tekst

 • Het belangrijkste is waarschijnlijk dat we samen aan de slag gaan. Laten we je tekst bespreken. Ik lees en geef feedback. Tijdens ons gesprek kan je al je vragen en problemen op me afvuren.
 • Ook kan ik je advies geven over je groei als schrijver. Ik heb een ‘schrijvers volwassenheidsmodel’ gemaakt en we kunnen kijken waar je staat, en waaraan je moet werken. Ook heb ik verschillende schrijfkwalen geïdentificeerd, en heb ik oplossingen voor writer’s block zo klaarstaan.

Zo werkt (online) schrijfcoaching

 • Eenmalig: je hebt een tekst, verhaal of hoofdstuk van maximaal 3.000 woorden
  • Ik bereid me voor en lees je tekst met aandacht
  • We hebben een feedbackgesprek (+ eventuele vragen, schrijfkwalen of groeikansen)
  • Dit kost 75 euro per uur exclusief btw. Ga ervan uit dat dit ongeveer 2,5 uur kost.
  • Je krijgt bij dit pakket natuurlijk gratis toegang tot mijn online schrijfcursus, handboek en schrijftool (t.w.v 125,99) dus eigenlijk krijg je dubbel zoveel 😉. I’m here to help!
 • Voor een bepaalde periode: structurele feedback en een-op-een-coaching
  • Zoek je een stok achter de deur? Iemand die je helpt met het afmaken van je werk. Laten we samen kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

Wat ook bij je past: neem contact op. We kunnen ook altijd eerst kennismaken, gezellig. Maar alsjeblieft, wat je ook doet: schrijf jouw verhaal, want het doet ertoe.

Te duur? Ik heb ook een betaalbare online schrijfcursus gemaakt met alles wat ik had willen weten toen ik 10 jaar geleden begon met schrijven en nog niet bij een grote uitgeverij zat. Je krijgt daar ook een schrijftool en handboek bij. De kosten zijn als een goed kledingstuk dat levenslang meegaat.

Doe wat bij jou past, maar hoe dan ook: schrijf jouw verhaal, dat is belangrijk.


Jouw boek in de boekhandel? Volg de online schrijfcursus.

✔️ No-nonsense online schrijfcursus. Schrijf je plot, personages en kweek je schrijfspier.
✔️ Unieke kennis over schrijfgewoonte, leer slim herschrijven, leer hoe creativiteit in je hersenen werkt en andere bewezen theorieën.
✔️ Inclusief handboek en schrijftool Mastersheet (mijn persoonlijke geheim) ✨ voor o.a. plot-, proefpersoon- en personagemanagement

6 videolessen, 141 pagina’s, 1 schrijftool en 10 jaar schrijfervaring en wetenschappelijke kennis. 

ONLINE SCHRIJFCURSUS ➤ ✍️ Boek schrijven & schrijver worden

⬆️ 100 schrijvers gingen je al voor.

(tijdelijk afgeprijsd)